Klikpad

TOEGEWIJDE SPECIALISTEN

TOEGEWIJDE SPECIALISTEN

Sarr Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, een klinisch psycholoog, SPV, een GGZ agoog, psychiater en onderzoekers.

Componence Asset List

Adrianne-Ligtenberg-1.jpg

Adrianne Ligtenberg

Functie Systeemtherapeut/ Orthopedagoog-Generalist
Ik ben Adrianne Ligtenberg en ben sinds 2007 werkzaam bij de Sarr. Ik werk als gezins- en relatietherapeut met gezinnen, ouders en echtparen, zowel bij het team Sarr Jeugd als bij het team Sarr Volwassenen.

Een autismespectrumstoornis heeft immers niet alleen invloed op de aangemelde cliĆ«nt, maar op het hele gezinssysteem. In de therapie gaan we samen op zoek naar mogelijkheden om problemen in het gezin en/of de relatie te kunnen veranderen, beter te hanteren of op het veranderen van de manier waarop tegen het probleem wordt aangekeken. Het doel is het vergroten van het bewustzijn  van de manier van reageren op elkaar, op het versterken van de onderlinge relaties en het samen zoeken naar oplossingen.