Klikpad

TOEGEWIJDE SPECIALISTEN

TOEGEWIJDE SPECIALISTEN

Sarr Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, een klinisch psycholoog, SPV, een GGZ agoog, psychiater en onderzoekers.

Componence Asset List

Inge-van-Rijswijk-Toepoel.jpg

Inge van Rijswijk-Toepoel

Functie Orthopedagoog
Ik ben Inge van Rijswijk-Toepoel, afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden en sinds 2002 werkzaam als orthopedagoog NVO bij de Sarr.
Sinds enkele jaren ben ik ook speltherapeut en Theraplay-coach en momenteel ben ik in opleiding tot Theraplay-practitioner en ben ik bezig de registratie orthopedagoog-generalist te behalen. Binnen de Sarr houd ik me vooral bezig met diagnostisch onderzoek, naast speltherapie en Theraplay en geef ik ouderbegeleidingen en individuele behandelingen aan kinderen en jongeren. Verder houd ik me bezig met het wetenschappelijke onderzoek naar Theraplay wat binnen de Sarr gedaan wordt en waar ik vooral een ondersteunende rol in heb. Binnen de Sarr werk ik vooral met kinderen en jongeren t/m ongeveer 16 jaar en kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking.