Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

Cees+van+Berkel.jpg

Cees van Berkel

Functie Psycholoog, psychomotorisch therapeut

Ik ben Cees van Berkel, opgeleid als psychomotorisch therapeut en psycholoog. Al jaren ben ik werkzaam in de kinder- en jeugdpsychiatrie en sinds 2018 werkzaam bij de sarr.

Ik hou me onder andere bezig met de behandeling van kinderen en jongeren door middel van psychomotorische therapie in de gymzaal. Dit kan zowel individueel als in groepsverband. Samen met een collega geef ik voor diverse leeftijden sociale vaardigheidstrainingen.

Daarnaast hou ik me als psycholoog bezig met diagnostiek, individuele behandeling en ouderbegeleiding