Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

downloaden.png

Ilse de Reus

Functie GZ-psycholoog
Mijn naam is Ilse de Reus en ik werk als gz-psycholoog bij Sarr volwassenen.

Ik ben afgestudeerd in de Klinische en Gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Utrecht. In de periode 2014 tot 2019 heb ik eerder met veel plezier bij Sarr gewerkt. Vervolgens heb ik twee jaar op andere afdelingen gewerkt in het kader van de opleiding tot gz-psycholoog. Tijdens deze opleiding heb ik mijn kennis en werkervaring verder verbreed. Sinds januari 2021 ben ik opnieuw werkzaam bij Sarr Autisme Rotterdam en mag ik weer werken met mensen met (een vermoeden van) autismespectrumstoornis. Hierbij vind ik het belangrijk om in goed overleg tot een passend plan van aanpak te komen.

Op onze afdeling houd ik me bezig met het uitvoeren van intakegesprekken, diagnostisch onderzoek naar autismespectrumstoornis en behandeling als deze diagnose is gesteld. Ik ben geschoold in Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Interpersoonlijke Psychotherapie (IPT), schematherapie en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Binnen de groepsbehandelingen bij Sarr ben ik onder andere betrokken bij de psycho-educatie en de assertiviteitstraining.