Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

KSrs.jpg

Karlijne Steketee

Functie Psycholoog

Ik ben Karlijne Steketee, psycholoog bij de SARR. In 2002 studeerde ik af als psycholoog aan de Universiteit Utrecht. Sindsdien heb ik als psycholoog gewerkt aan behandelinhoudelijke en digitaliseringsprojecten. Bij de SARR werk ik als vaste intaker.

In mijn werk als psycholoog zie ik mensen patronen doorbreken. Met de helpende kracht uit hun persoonlijke doelen en het professionele team en aanbod dat we hebben bij de SARR. Dat vind ik mooi. Naast mijn werk voor de SARR doe ik projecten om onze dienstverlening voor een deel te digitaliseren. Ik geloof erin dat goede online oefeningen en apps de behandeling kunnen versnellen. En dat veel mensen die bij ons in behandeling zijn, hier zelf tussen de afspraken door mee vooruit komen. Ik zoek in alle onderdelen van mijn werk graag naar mogelijkheden.