Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

margot.png

Margot Spelbrink

Functie Systeemtherapeut

Ik ben Margot Spelbrink. Sinds 2018 werk ik als systeemtherapeut bij de Sarr.

De afgelopen 10 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het werken met systemen in diverse werksettingen. Ik heb hiervoor de opleiding tot systeemtherapeut afgerond en de opleiding tot seksuoloog. Mijn ervaring is dat veel factoren een rol kunnen spelen in de relatiedynamiek waarbij een psychiatrische diagnose bij een of bij beide partners een van die vele factoren is. Zorgen om de relatie met de ander kunnen leiden tot heftige emoties en conflicten bij u en/of de ander waardoor u op tal van gebieden in uw leven minder prettig functioneert. Samen met u als onderdeel van een systeem kijken we naar interactiepatronen die leiden tot die zorgen en conflicten.

Mijn uitgangspunt is het verbeteren van de relatie met uw partner en of belangrijke anderen om uiteindelijk het functioneren op de vele andere leefgebieden te optimaliseren.