Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

IMG_3859.jpg

Mauke 't Hooft

Functie Psycholoog
Mijn naam is Mauke ‘t Hooft. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als psycholoog in de richting Klinische- en Gezondheidspsychologie.

Ik heb na mijn afstuderen meerdere jaren gewerkt als persoonlijk begeleider van kinderen en jongvolwassenen met autisme. Daar heb ik ervaren hoe autisme zich in het dagelijks leven uit en wat voor impact dit heeft op het gezin. Een leerzame periode! Na een tussenperiode van ruim twee jaar waarbij ik als POH-GGZ bij twee huisartsenpraktijken heb gewerkt, ben ik in 2018 gestart als psycholoog bij de Sarr volwassenen. Ik geef zowel individuele behandelingen als groepsbehandelingen.

Hierbij streef ik naar een zorgvuldige uitvoering van een diagnostiektraject, heldere voorlichting over autisme of het versterken van sociale vaardigheden bij iemand met autisme. De grootste drijfveer in het werk bij de Sarr is voor mij dan ook een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de levenskwaliteit van deze doelgroep.