Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, een klinisch psycholoog, SPV, een GGZ agoog, psychiater en onderzoekers.

Componence Asset List

Nancy+Anbergen.jpg

Nancy Anbergen

Functie Psycholoog i.o.t. GZ-psycholoog
Mijn naam is Nancy Anbergen en ik ben werkzaam als psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog bij Sarr Jeugd. Vanaf 2010 ben ik werkzaam in de specialistische GGZ, waarna ik in 2017 ben gestart met de  postmaster opleiding tot GZ-psycholoog bij Youz.

Bij Sarr Jeugd neem ik intakes af en voer ik aanvullende diagnostiek uit om verklaringen te kunnen vinden voor de lastige situaties die in het dagelijks leven worden tegen gekomen en om passend advies te vinden voor behandeling. Naast het uitvoeren van diagnostiek geef ik ook individuele behandeling (waaronder cognitieve gedragstherapie) en ouderbegeleiding en begeleid ik een lotgenotengroep voor jongvolwassenen. Of het nu gaat om diagnostiek of behandeling, mijn doel is altijd om samen met een kind/adolescent en zijn of haar ouders te kijken naar hoe we samen het dagelijks leven inzichtelijker, gemakkelijker en plezieriger kunnen maken.