Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

fotoSandra.jpg

Sandra Overwater

Functie Psycholoog i.o.t. GZ-psycholoog

Ik ben Sandra Overwater en ik werk sinds januari 2022 bij Sarr Autisme Volwassenen, in de opleiding tot GZ-psycholoog. De Sarr leek mij een leerzame en boeiende afdeling en ik ben hier dan ook tot mijn plezier gestart aan mijn tweede en laatste opleidingsjaar. 

In de opleiding ben ik mijn vakinhoudelijke kennis en ervaring aan het verbreden, en op deze afdeling kan ik mij goed verder verdiepen in het autismespectrum. Ik houd mij bezig met psychodiagnostiek, groepen en individuele behandeling van uiteenlopende psychische klachten. Binnen behandelingen vind ik vertrouwen en respect van groot belang. Ik zet verschillende behandelmethoden in, aangepast naar wat nodig is, zodat iemand weer zelf verder kan. Vanuit mijn studie in de Medische psychologie let ik ook op de interactie tussen psychische en lichamelijke klachten.