Sarr Volwassenen Rotterdam

Sarr Jeugd Rotterdam

Broodkruimel

Sarr Jeugd Rotterdam


Routebeschrijving Sarr Expertisecentrum Autisme, team jeugd

Algemeen: Vanuit Bergen op Zoom [A29], Dordrecht en Europoort [A15]: Via het Vaanplein rijdt u richting Rotterdam, via de A29. De autosnelweg gaat daarna over in een tweebaans weg. Links is een begraafplaats. Na de verkeerslichten met de afslag naar Rotterdam-Centrum, ziet u links de Ahoy-hal. U gaat hier rechtdoor voor de Ahoy-hal langs.

Vanuit Rotterdam-Centrum / noord, via de Er√°smusbrug, de Van Brienenoordbrug of de Maastunnel: Volg de weg richting Bergen op Zoom (A29), tot aan de T-sprong tegenover de Ahoy-hal. hier gaat u rechts af,voor de Ahoy-hal langs.

Tegenover de Ahoy-hal neemt u de eerste afslag rechts. (éénrichtingsverkeer). U rijdt dan onder het winkelcentrum "Zuidplein" door Bij de T-sprong links af, onder de metrobaan door, en weer links af. U rijdt het bus- en metrostation voorbij. Ons pand ziet u aan het eind van deze straat rechts. In de omgeving kan alleen betaald geparkeerd worden. Dat gaat het gemakkelijkst in de parkeergarage van het winkelcentrum Zuidplein. In de parkeergarage kunt u met muntgeld betalen. Bij de parkeermeters moet u er rekening mee houden dat u alleen met een parkeerkaart of chipknip kunt betalen.

Openbaar vervoer info: Metro: Lijn D en E, halte Zuidplein

Sarr Jeugd Rotterdam

Adres

Dynamostraat 18
3083 AK Rotterdam
088 - 3581616
088 - 3584136

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 - 17:00 uur