Nieuws

Broodkruimel

Componence Asset List

Dynamostraat+maps.png

29 augustus 2019

Na een tijd op verschillende locaties te hebben gewerkt, zullen Sarr Jeugd en Sarr Volwassenen op 1 oktober 2019 weer samen in een pand werkzaam zijn. Beide afdelingen verhuizen namelijk naar de vierde etage van Dynamostraat 18.

Ondanks dat verhuizen veel veranderingen en geregel met zich meebrengt, kijken we vooral uit naar het werken op de nieuwe locatie. Voordelen van de nieuwe locatie zijn namelijk: een groter aantal spreekkamers, een korte afstand tussen de teams en daarmee een nauwere samenwerking, een vernieuwd interieur waarbij zowel collega’s als patiënten meedachten over kleur en materiaal gebruik en climat control.

 

Belangrijke informatie rondom de verhuizing
Vanaf 1 oktober zullen alle afspraken bij de Sarr plaatsvinden op onze nieuwe locatie aan de Dynamostraat. Uitzondering hierbij zijn de (sova-)PMT-afspraken van team Jeugd, deze blijven plaatsvinden op de Carnissesingel 51. Hierover wordt u geïnformeerd door onze PMT’ers.

Nieuw adres
Dynamostraat 18, 3083 AK in Rotterdam

Route en parkeren
Ons nieuwe adres is prima bereikbaar, zowel per auto als met het OV. Ook rond onze nieuwe locatie is alleen betaald parkeren mogelijk.

Uw eerste afspraak op ons nieuwe adres
Voor uw eerste afspraak na de verhuizing wordt u verwacht op de Dynamostraat 18 in Rotterdam. De Sarr zit op de vierde etage. U kunt direct met de trap of lift naar de vierde etage gaan en zich daar melden bij de balie. Er wordt dan gevraagd bij welke behandelaar u een afspraak heeft. Vervolgens haalt uw behandelaar u op in de wachtruimte. Tijdens uw eerste afspraak neemt uw behandelaar de veranderingen rondom de verhuizing nog eens extra met u door.

 

Graag verwelkomen we u vanaf 1 oktober op ons nieuwe adres. Mocht u vragen hebben dan nodigen we u van harte uit contact met ons op te nemen.

Sidebar