Broodkruimel

OVER ONS

Sarr Expertisecentrum Autisme staat voor optimale diagnostiek en behandeling. Onze bijzondere aandacht gaat uit naar het ontwikkelen van interventies en onderzoek om mensen met ASS en hun omgeving verder te helpen. Wij bieden mensen met ASS hulp bij het herstel van hun geestelijke gezondheid, van hun autonomie en verbondenheid. Ongeacht hun leeftijd of woonplaats. Zodat mensen met ASS zoveel mogelijk zelf en in balans met hun omgeving vorm kunnen geven aan hun eigen leven. Niet meer, of zo min mogelijk belemmerd door hun psychische problemen. We gaan daarbij uit van de eigen kracht van onze patiƫnten en hun omgeving. We stellen ons op als partner. Allereerst voor de patiƫnt zelf. En voor iedereen die hem steun kan bieden, zoals familie en direct betrokkenen, huisartsen en andere professionals.

Het jeugd en volwassenen team werken nauw met elkaar samen. Beide zijn HKZ gecertificeerd en hebben 2021 het keurmerk TOPGGz behaald.

foto-over-ons

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

Anja van Rijswijk
Anne van der Aar
Annemarijn Aarts