Sarr Volwassenen Rotterdam

Sarr Volwassenen Rotterdam

Broodkruimel

Sarr Volwassenen Rotterdam

Onze locaties Sarr

Sarr Jeugd Rotterdam
Dynamostraat 18
3083 AK Rotterdam


088 - 358 16 16
secretariaatsarr@youz.nl

Routebeschrijving

Sarr Volwassenen Rotterdam
Dynamostraat 18
3083 AK Rotterdam


088 - 358 55 00
sarr@anteszorg.nl

Routebeschrijving


Routebeschrijving Sarr Autisme Rotterdam

Route en parkeren: Ons adres is prima bereikbaar, zowel per auto als met het OV. In het gebied rond ons adres geldt betaald parkeren aan de straat. Het is gezien een teruglopend aantal parkeerautomaten goed om enige tijd te rekenen voor het parkeren of gebruik te maken van een mobiele app voor het betalen. In de nabije omgeving zijn daarnaast ook een aantal parkeer garages. De dichtstbijzijnde garages zijn Q-Park Ikazia en parkeergarage Meierijstraat, beide op vijf minuten loopafstand.

Openbaar vervoer: Onze locatie is op tien minuten loopafstand van metro- en busstation Zuidplein. Metrolijnen D en E stoppen bij station Zuidplein. U kunt vanaf het metrostation door winkelcentrum Zuidplein lopen. U neemt dan de ‘uitgang ziekenhuis’. Vanuit deze uitgang komt u via een loopbrug op de Motorstraat, en neemt u de tweede straat naar rechts: de Dynamostraat. U kunt ook buiten het winkelcentrum om naar onze locatie lopen. Volg dan via het metroplein en de bushaltes de Twentestraat (u loopt dan via een overdekt stuk langs de parkeergarage Hart van Zuid). Als u de Twentestraat blijft volgen komt u uit bij de Meierijstraat waar u het kruispunt oversteekt naar de Motorstraat. Op de Motorstraat neemt u de tweede straat rechts: de Dynamostraat.

Uw eerste afspraak op ons adres

Voor uw eerste afspraak wordt u verwacht op de Dynamostraat 18 in Rotterdam. U kunt zich melden bij de centrale balie op de vierde etage naast de wachtruimte. Er wordt dan gevraagd bij welke afdeling en behandelaar u een afspraak heeft. Vervolgens haalt uw hulpverlener u op.

Sarr Volwassenen Rotterdam

Adres

Dynamostraat 18
3083 AK Rotterdam
088 - 3585500

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Video Sarr

Rondleiding 

In onderstaande video zie je hoe je bij ons het gebouw binnenkomt en welke (spreek)kamers er zijn.