Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

Anja-van-Rijswijk.jpg

Anja van Rijswijk

Mijn naam is Anja van Rijswijk. Ik ben afgestudeerd als onderwijskundige, dit is een specialisatie in de Pedagogiek. Sinds 2002 werk ik bij de Sarr.

Zoals u misschien wel had verwacht ga ik als onderwijskundige veel  naar scholen, het kunnen basisscholen zijn, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs. Verder kom ik regelmatig op de Hogeschool Rotterdam en de Erasmus universiteit  om studenten te begeleiden en docenten deskundig te maken.  Wilt u meer over de onderwijsbegeleiding weten stuur dan een berichtje. En nu bent u natuurlijk nieuwsgierig naar mijn leuke en deskundige collega‚Äôs. Kijk dus even verder op deze website.