Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

FotoCV2.jpg

Anne van der Aar

Functie Psycholoog
Sinds 2017 werk ik met plezier bij Sarr team Volwassenen. Eerst als onderzoekmedewerker voor de studie naar het Nederlands Interview ten behoeve van Diagnostiek Autismespectrumstoornis bij volwassenen (NIDA), nu als psycholoog.

Het onderzoek heeft mij veel voldoening gegeven door de bijdrage die het kan leveren in de kwaliteit van zorg. Het maakte ook dat ik op gebied van diagnostiek naar ASS en persoonlijkheidsproblematiek veel ervaring opdeed. Vanaf 2018 heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid naar de functie van psycholoog. Je kunt mij daarom tegenkomen tijdens diagnostisch onderzoek om autismespectrumstoornissen vast te stellen of uit te sluiten. Daarnaast geef ik zowel individuele- als groepsbehandeling aan mensen waarbij de diagnose ASS is gesteld. Te denken valt aan: cognitieve gedragstherapie, interventies uit de schematherapie, lichaamsgerichte interventies, sociale vaardigheidstraining en (lotgenoten)contactgroep.