Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

1635957209180.jpg

Anne van der Aar

Functie Psycholoog
In de zoektocht naar een bij-mij-passende baan in de GGZ, kwam ik in 2017 te werken bij de Sarr als onderzoekmedewerker voor de studie naar het Nederlands Interview ten behoeve van Diagnostiek Autismespectrumstoornis bij volwassenen (NIDA).

Door te vergelijken hoe verschillende groepen mensen reageren op vragen en taken, testen we of de juiste instrumenten gebruikt worden in diagnostisch onderzoek. Dit was en ís erg leuk om te doen maar geeft bovenal veel voldoening door de bijdrage die het onderzoek kan leveren in de kwaliteit van zorg. Vanaf 2018 heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid en doe ik ook diagnostisch onderzoek om autismespectrumstoornissen vast te stellen of uit te sluiten. Daarnaast geef ik zowel individuele- als groepsbehandeling aan mensen waarbij de diagnose is gesteld.