Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

Cheraly+Hoogenraad-+Pluimers.jpg

Cheraly Hoogenraad-Pluimers

Functie Psychomotorisch therapeut en Systeemtherapeut i.o.
Ik ben Cheraly Hoogenraad-Pluimers, afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en sinds 2011 werkzaam bij de Sarr.
Binnen de Sarr ben ik verantwoordelijk voor zowel de individuele psychomotorische therapie als de psychomotorische sociale vaardigheidstrainingen. Deze ervaringsgerichte manier van werken past goed bij mij en bij onze doelgroep. Daarnaast ben ik in opleiding tot systeemtherapeut, waarbij ik zowel gezinsdiagnostisch onderzoek uitvoer alsmede gezinsbehandelingen.