Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

Christian+Bouwkamp.jpeg

Christian Bouwkamp

Functie GZ-psycholoog in opleiding tot Klinisch Psycholoog-psychotherapeut (BIG: 69925761125)
Sinds 2008 werk ik in de GGZ. Eerst heb ik in het Erasmus MC in Rotterdam gewerkt als wetenschappelijk onderzoeker op de afdelingen Psychiatrie en Klinische Genetica. Daar heb ik onder andere onderzoek gedaan naar de moleculair-erfelijke oorzaken en mechanismen van familiaire psychische en neurologische stoornissen. In 2016 ben ik hierop gepromoveerd. Daarna heb ik het onderzoek gecombineerd met de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) in het Erasmus MC. Sinds 2019 ben ik geregistreerd als GZ-psycholoog.

Hierna ben ik gaan werken bij GGZ-instelling PsyQ en heb ik mij toegelegd op psychodiagnostisch onderzoek en de behandeling van, met name, persoonlijkheidsproblematiek en psychotrauma. Ik geef  schematherapie, psychodynamische psychotherapie, Eye Movement Desensitization and Rescripting (EMDR), imaginaire rescripting (ImRs), en cognitieve gedragstherapie (CGT). Sinds 2021 ben ik bij de Parnassia Groep in opleiding tot Klinisch Psycholoog-psychotherapeut.

 

Zie voor een overzicht van wetenschappelijke publicaties:

Pubmed: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=bouwkamp+cg

Research Gate: https://www.researchgate.net/profile/Christian-Bouwkamp

Mijn proefschrift is te vinden op: http://hdl.handle.net/1765/93536