Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

foto+franklin.jpg

Franklin Nouwen

Functie Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (BIG-nummer 39031169030)

Ik ben Franklin Nouwen, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige bij de SARR. 

Na mijn Verpleegkundige op leiding in een Algemeen Ziekenhuis te hebben afgerond,  ben ik Verpleegkunde gaan studeren aan de Hogeschool Rotterdam.Na psychiatrische ervaring te hebben opgedaan in de kliniek van het Erasmus heb ik mijn carrière een nieuwe booster gegeven middels opleiding GGZ/MGZ aan de Hogeschool te Breda.

Inmiddels ben ik al weer ruim 20 jaar werkzaam binnen diverse behandelteams als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.

Binnen het team SARR maak ik onderdeel uit van het Sociaal Medisch Team. Waarbij er een aandeel in de behandeling gegeven wordt vanuit een psychiatrische-somatische insteek.

Mijn specifieke aandachtsgebieden zijn Leefstijl en Crisismanagement. Ik streef zorg op maat na en een goede multidisciplinaire samenwerking Ook de samenwerking met andere betrokkene partijen wordt niet uit de weg gegaan. Meer recentelijk heb ik mij ook het aandachtsgebied rondom Genderdysforie eigen gemaakt.