Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, een klinisch psycholoog, SPV, een GGZ agoog, psychiater en onderzoekers.

Componence Asset List

gerda.jpg

Gerda Lelieveld

Functie GGZ Agoog
25 jaar geleden koos ik tijdens  mijn opleiding Sociaal  Pedagogische Hulpverlening (SPH) aan de Hogeschool Rotterdam voor een baan in de hulpverlening aan mensen met autisme.
Autisme fascineerde mij en deed en doet een beroep op mijn creatieve vermogens om het leven van mensen met ASS te faciliteren. Een kleine 7 jaar later werd het een baan bij de Sarr met nog steeds de fascinatie en behoefte creatieve oplossingen te vinden voor de problemen waar mensen met autisme tegen aan lopen. Vanuit deze fascinatie en behoefte oplossingen te vinden heb ik meegedacht en mee-ontwikkeld in het behandelaanbod zoals dat nu bij de Sarr geboden wordt. Ruim 18 jaar ben ik werkzaam bij de Sarr en inmiddels als GGZ-agoog. Nog steeds is het een werkplek waar ik mij thuis voel. Ook in de komende jaren wil ik graag nog mijn bijdrage leveren aan het bieden en verbeteren van zorg aan mensen met autisme.