Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

Job de Brouwer

Functie Psycholoog i.o.t. GZ-psycholoog

Mijn naam is Job de Brouwer, psycholoog en momenteel in opleiding tot GZ-psycholoog bij Sarr Autisme Rotterdam.

Nadat ik jaren mijn sportieve doelen heb nagestreefd, ontdekte ik mijn passie in het werk als psycholoog. Ook in mijn werk ben ik erg gedreven. Mijn collega’s omschrijven mij als bevlogen, leergierig en sociaal. Het geeft mij energie wanneer ik mijn bevlogenheid kan overbrengen op cliënten en collega’s, leidend tot fijne samenwerkingen en effectieve behandelingen.

 

De afgelopen jaren heb ik o.a. ervaring opgedaan met het behandelen van angst- en stemmingsstoornissen, psychotrauma, persoonlijkheidsproblematiek en seksuologische problematiek. Daarnaast vind ik het leuk om mij bezig te houden met diagnostiek. Behandelvormen waarin ik mij vooral heb verdiept, zijn: cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR.