Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

Jolanda Stobbe

Functie Verpleegkundig specialist GGZ (BIG-nummer 29019342430)
Mijn naam is Jolanda Stobbe. Ik heb inmiddels meer dan 35 jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en werk nu sinds januari 2020 als verpleegkundig specialist ggz (VSggz) bij SARR Volwassenen. 
Je kunt bij mij terecht voor verpleegkundig medische zorg. Dit betekent ik zowel aandacht heb voor psychische problemen als de lichamelijke problemen die daarbij voorkomen. Ik kan geprotocolleerde medicamenteuze en psychologische behandelingen bieden en eerder ingestelde medicatie monitoren. Voorbeelden van de genoemde behandelingen zijn EMDR, gedragstherapie bij verslaving of slaapproblemen en medicamenteuze behandeling bij depressie en angst.  Tevens houd ik mij bezig met begeleiding bij leefstijl. Je kunt mij ook tegenkomen tijdens de intakefase waar ik verpleegkundig en medische diagnostiek verricht of bij contacten in het kader van wetenschappelijk onderzoek waar ik een rol in kan vervullen als gepromoveerd verpleegwetenschapper.