Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, een klinisch psycholoog, SPV, een GGZ agoog, psychiater en onderzoekers.

Componence Asset List

Kirsten-Visser.jpg

Kirsten Visser

Functie GZ-psycholoog (BIG-nummer: 19923712125)

 

Kirsten werkt sinds januari 2018 als gezondheidszorg-psycholoog bij Sarr jeugd. Kirsten is in november 2017 gepromoveerd aan het Erasmus MC op een onderzoek naar de psychoseksuele ontwikkeling van pubers met autisme.

Hierdoor heeft ze veel kennis en ervaring in het behandelen van puberteitsvragen en psychoseksuele problemen bij jongeren en jongvolwassenen met autisme. Daarnaast geeft ze ook lezingen en scholing voor ouders en professionals over dit thema. Bij de Sarr voert Kirsten behandeling en diagnostisch onderzoek uit bij kinderen, jongeren en jongvolwassenen met autisme. Daarnaast is ze ook nog steeds betrokken bij wetenschappelijk onderzoek, en werkt ze een paar uur in de week als senior onderzoeker.