Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

Foto+Lieke

Lieke van Herpen

Functie Psycholoog

Mijn naam is Lieke van Herpen en ik ben sinds 2022 werkzaam als psycholoog binnen het jeugdteam bij de Sarr.

Na mijn opleiding psychologie aan de Universiteit Utrecht ben ik werkzaam geweest als gespecialiseerd begeleider van voornamelijk kinderen en jongeren met autisme. Hierdoor heb ik veel kennis en praktische ervaring kunnen opdoen in het werken met mensen met een autismespectrumstoornis.

 

Nu bij de Sarr hou ik mij bezig met diagnostiek en (groeps)behandelingen. Wat mijn werk hier als psycholoog zo leuk maakt, is de grote verscheidenheid aan mensen waar ik mee te maken krijg en de verscheidenheid aan taken die uitgevoerd moeten worden. Dat maakt een werkdag gevarieerd en uitdagend. Mijn doel daarbij is om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van mijn cli├źnten en hun ouders.