Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

fotoMijke.jpg

Mijke van Vliet

Functie GZ-psycholoog in opleiding tot Klinisch psycholoog (BIG-nummer 99916309325)

Sinds 2008 ben ik werkzaam binnen de GGZ als psycholoog. Mijn ervaringen heb ik vooral opgedaan binnen de psychiatrie, zowel ambulant als klinisch op kliniek Poortmolen, Bavo Europoort. 

De opleiding tot GZ-psycholoog heb ik afgerond in 2012. Sindsdien ben ik opgeleid in het geven van Cognitieve gedragstherapie (CGT), schematherapie, Dialectische gedragstherapie (DGT), Eye Movement Desensitization and Rescriptingschematherapie (EMDR) en mindfullness (MBCT). Ik geef graag behandelingen individueel en in groepen.

Tevens heb ik nog jaren gewerkt in de verslavingszorg (Antes) en bij PsyQ bij een HOME team. Zodoende heb ik binnen Parnassia Groep verschillende zorgbedrijven mogen leren kennen en met verschillende doelgroepen mogen werken. Zo weet ik dat elke persoon een eigen verhaal heeft en dat maakt me nieuwsgierig.

Sinds januari ben ik begonnen aan de KP opleiding. Sindsdien ben ik werkzaam bij de Sarr. Dit geeft me een mogelijkheid mij nog verder te ontwikkelen en alle facetten van mijn mooie beroep te mogen ontdekken.