Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

Natasja-de-Ruijter.jpg

Natasja de Ruijter-Buurman

Functie Klinisch psycholoog (BIG-nummer 29063443925) en psychotherapeut (BIG-nummer 49063443916)
Mijn naam is Natasja de Ruijter-Buurman en ik werk al meer dan 20 jaar als psycholoog binnen de psychiatrie en sinds 2019 met veel plezier als klinisch psycholoog/psychotherapeut bij Sarr Autisme Rotterdam.

Ik heb ervaring in het behandelen van mensen vanaf 18 jaar met diverse problemen, zoals depressie, burnout, trauma of angstklachten. Ook kan ik helpen bij problemen die samenhangen met de persoonlijkheid, het zelfbeeld, de levensfase of een ontwikkelingsstoornis..

Wanneer je bij mij komt voor hulp, bekijken we eerst samen wat het probleem precies is en wat je graag wilt veranderen en van daaruit maken we een plan van aanpak. Bij een intake of tijdens de behandeling nodig ik ook graag een persoon die jou goed kent uit bij ons gesprek, om uitleg te geven en te kijken hoe iemand uit je naaste omgeving je kan helpen.

Een behandeling kan bestaan uit individuele gesprekken of groepstherapie. Daarbij maak ik onder andere gebruik van cognitieve gedragstherapie (CGT), interpersoonlijke psychotherapie (IPT), schematherapie en EMDR.