Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

Nina.jpg

Nina Hollmann

Functie GZ-psycholoog

Ik ben Nina Hollmann en werk als GZ-psycholoog bij Sarr jeugd.

In 2011 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit van Utrecht. Sindsdien werk ik met veel plezier in de jeugd-GGZ. In 2019 mocht ik de tweejarige GZ-opleiding gaan doen en ben ik in mijn tweede opleidingsjaar bij Sarr Autisme Rotterdam terecht gekomen. Het werken bij Sarr beviel zo goed, dat ik na het afronden van mijn opleiding hier ben blijven werken.

Binnen Sarr houd ik mij bezig met diagnostiek van autismespectrumstoornissen en behandeling van cliƫnten met autisme die last hebben van diverse klachten.
Hierbij geef ik naast individuele behandeling (waaronder Cognitieve gedragstherapie en EMDR) ook groepsbehandelingen aan kinderen en jongeren.
Het mooie aan mijn vak vind ik het ontmoeten van en werken met mensen. Ik zie het als een uitdaging om zorg op maat te bieden en zo goed mogelijk bij de jeugdige en ouder aan te sluiten.