Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

richard-vuijk-new.jpg

Richard Vuijk

Functie Klinisch psycholoog (BIG-nummer 19066302825) en psychotherapeut (BIG-nummer 19066302816)
Richard Vuijk is klinisch psycholoog-pssychotherapeut, werkzaam bij Sarr Autisme Rotterdam, onderdeel van Antes - Parnassia Groep.

Hij is als docent, cursusleider en supervisor verbonden aan verschillende RINO’s en de Parnassia Academie, en doet onderzoek naar psychodiagnostiek, persoonlijkheid en psychotherapie bij volwassenen met autismespectrumstoornis. Van zijn hand verschenen in 2023 de derde geheel herziene druk van het Nederlands Interview voor Diagnostiek Autismespectrumstoornis bij volwassenen (NIDA) - Handleiding en Interview (eerste druk 2014) en in 2018 de Werkwijzer - Psychodiagnostiek Autismespectrumstoornis bij volwassenen, beide vanuit Sarr Autisme Rotterdam mogelijk gemaakt en kosteloos ter beschikking gesteld ten behoeve van zorgvuldige psychodiagnostiek van autismespectrumstoornis bij volwassenen in Nederland.