Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

Tatiana-Brandsma.jpg

Tatiana Brandsma

Functie Klinisch psycholoog en manager zorg

Ik ben Tatiana Brandsma, Klinisch psycholoog en manager zorg van de Sarr. Ik werk sinds 2012 bij de Sarr, zowel met jeugdigen als met volwassenen.

Ik vind het leuk om me zowel met diagnostiek als met behandeling bezig te houden. Ik heb me vooral verdiept in cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR bij mensen met ASS en vindt het een uitdaging om deze therapievormen zo aan te passen dat mensen met ASS er zo goed mogelijk van kunnen profiteren. 

Als manager zorg houd ik mij, samen met alle collega‚Äôs, bezig met het waarborgen en vergroten van de kwaliteit van zorg op onze afdeling. Verder besteed ik tijd aan het opleiden van psychologen binnen de Parnassia Groep. Deze combinatie van taken maakt mijn werk leuk en afwisselend.