Broodkruimel

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sarr Autisme Rotterdam bestaat uit een jeugdteam en een volwassenen team. Ons team werkt met ambitie en enthousiasme samen om vanuit een multidisciplinaire insteek de beste behandeling te kunnen bieden. Bij ons werken onder andere (GZ-)psychologen, orthopedagogen, klinisch psychologen, SPV, een GGZ agoog, psychiaters en onderzoekers. Daarnaast zijn wij een opleidingsplaats voor psychologen/orthopedagogen, psychologen in opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog of Specialist, Artsen in opleiding tot psychiater en verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist

Componence Asset List

foto+Wies.jpg

Wies Mourik

Functie Orthopedagoog

Ik ben Wies Mourik, orthopedagoog bij de SARR. Voordat ik afstudeerde als orthopedagoog heb ik als sociaal pedagogisch hulpverlener gewerkt, onder andere als autisme coach. 

Omdat ik meer kennis wilde opdoen ben ik orthopedagogiek gaan studeren en heb ik mij nog meer verdiept in autismespectrumstoornissen. Vervolgens kwam ik bij Centrum Autisme Haaglanden terecht en ben ik nu werkzaam bij de SARR. Hier houd ik mij bezig met diagnostiek en (groeps)behandelingen.